Vi byder dig velkommen til Esbjerg, Danmarks 5. største by  - den sydvestjyske hovedstad

Beliggenheden kan ikke være bedre! Midt i city med korte gå-afstande til alle storbyens seværdigheder samt blot få minutters kørsel til Vesterhavets hvide strande, klitplantager, skove, dyrehave og internationale golfbaner. 
Du kan køre direkte til hotellet og benytte vores P-plads gratis!

Esbjergs unikke "skakbræt-byplan" har også i centrum et velfungerende vejnet, der gør det let for bilister at komme til og fra hotellet - ind og ud af byen.

Og fra Banegården er der få minutters gang, hvis da ikke bagagen skal række til et længere ophold eller du kan tage bussen - lige til døren!

Til fods har du blot et "stenkast" til Torvet med dejligt café-miljø (skøjtebane om vinteren) - og til det utzonske musik- og teaterhus, Esbjerg Kunstmuseum, Esbjerg Bymuseum, Bogtrykmuseet, det rytmiske spillested Tobakken - eller det dynamiske internationale havneanlæg med store skibe, boreplatforme, rejekuttere, fiskebutikker og restauranter.

Hotellets P-plads er desuden i direkte forbindelse med Kongensgade - Danmarks længste gågade, der som et hele udgør et fantastisk indkøbscenter med spændende specialbutikker, modeshops m.v.

Vi er dig behjælpelige med gode tips til korte ture - f. eks. ud til kæmpeskulpturen Mennesket ved Havet (de fire hvide mænd), Nordens ældste by Ribe (1300 år), Legoland, eller det tager kun 12 min. med færgen over til det smukke Fanø.

Vi kan også fortælle dig alt om, hvad der i øvrigt sker i byen - f.eks. koncerter, teaterforestillinger, sommerrevy, festivals, sportsbegivenheder og andre store events året rundt.

På Hotel Ansgar kan du finde fred og ro - og så alligevel være tæt på alt det, du gerne vil opleve.

Du kan finde meget mere information i Esbjerg Guiden 2016 eller på www.visitesbjerg.dk

Vi er et hotel i Esbjerg, hvor vi er utrolig stolte over de traditioner, der gennem hundrede år har udviklet sig på hotellet. Uanset tidens trend så ser vi det som vores ansvar, at Hotel Ansgar i Esbjerg bibeholder sin egen helt unikke stil.