Kitesurf | Club Fanø

Afstand: 6.38 Km

 | +45 42 41 25 65 |  clubfanoe@gmail.com |  Club Fanø | 
Fanø er et spændende sted at lære kite-surf. Det er på én gang kitesurf på åbent hav og samtidig så lavvandet og roligt, at det er perfekt til kite-surf.

Club Fanø tilbyder i samarbejde med den erfarne Kitesurf instruktør Thomas Runggaldier kurser er i kitesurf.

Kitesurfing er en vandsport, der har elementer fra andre former for surf. Kitesurferen bruger en kite og et board til at surfe på vandet. Alt du behøver er vind og vand, hvilket betyder, at du kan sejle i laguner eller på havet. For begyndere er det en fordel at der ikke er bølger.

Kitesurfing er faktiske en af de nemmeste surf discipliner at lære. Du bør kunne kitesurfe på egen hånd efter et begynderkursus på 10 timer.

Thomas Runggaldier kommer fra Val Gardena i italien og er instruktør i både kitesurf og snowboard. Thomas var også på Fanø i 2020 og begejstrerede selv erfarne kitesurfere med sin undervisning.

Vi har 3 typer kurser:

  • 3 dages begynderkursus på i alt 10 timer: Dette kursus er det perfekte valg for alle, der ikke har prøvet kitesurf. Vi vil give dig grundlæggende sikkerhedskendskab og procedurer. Når du har mestret den grundlæggende kontrol over dragen, vil du gøre dine første forsøg i vandet. Kurset er designet til 2 studerende pr. Instruktør. 2 studerende deler en drage og et board.
  • 2 Dages genopfriskningskursus på i alt 6 timer: Vores genopfriskningskursus er dedikeret til alle, der tidligere har prøvet kitesurfing. Du vil opdatere din viden og forbedre din teknik. Vi tilpasser vores lektion til dit færdighedsniveau og dit tempo. Kurset er designet til 2 studerende pr. Instruktør hver med deres egen drage og board.
  • Privat undervisning: Privatundervisning er den bedste måde at lære, hvordan man kitesurfer eller lære dit næste trick. Vores instruktør designer dine træningsmål baseret på din erfaring, individuelle behov og læringsstil. En private undervisning er på 2 timer


Opdateret af: Vadehavskysten  | info@vadehavskysten.dk
Club Fanø viser kite surf Fotograf: Club Fanø Copyright: Club Fanø
Club Fanø begynderundervisning i kitesurf Fotograf: Club Fanø Copyright: Club Fanø
Club Fanø - Klar til den første tur med kitesurf Fotograf: Club Fanø Copyright: Club Fanø