Ved køb af 3-retters selskabsmenu gives 10 % rabat: Forret + hovedret + dessert/natmad

Menuerne kan bestilles på tlf. 21432818 i dagtimerne eller på e-mail: udafhuset@slet-dette.hotelansgar.dk
OBS: Køkkenet holder lukket om søndagen. Kontakt os dog for selskaber på minimum 20 personer.

Udbringning af mad i Esbjerg Midtby koster 100 kr.
Afhentning af fade, kasser osv. i Esbjerg Midtby koster 100 kr.

Supper

Orientalsk suppe med grøn karry, kokos og hønsekød
52,- DKK

Champignonsuppe med brødcrouton og sprødt bacon
49,- DKK

Klar suppe med kød- og melboller
48,- DKK

Aspargessuppe med kødboller
53,- DKK

Tomatiseret fiskesuppe med frisk dild, blåmuslinger og laks
59,- DKK

 

Forretter

Kold fisketallerken med to slags dampet fisk, rejer og dilddressing
75,- DKK

Sprængt andebryst med rødkålssalat
75,- DKK

Letsaltet laksefilet på salat med flødepeberrod
69,- DKK

Rejecocktail med rød dressing og slikasparges
65,- DKK

Tarteletter med hønsekød i asparges
65,- DKK

Røget ørredfilet med lun flødestuvet spinat
68,- DKK

Sennepsgratinerede blåmuslinger med savojkål
65,- DKK

Hovedretter

Helstegt oksemørbrad med 2 slags kartoffel, tilbehør og 2 slags sauce
225,- DKK

Helstegt krondyrfilet med bærsautè, tilbehør og vildtsauce
225,- DKK

Sprængt and med flødepeberrod og grøntsager
145,- DKK

Krydderbagt laksefilet med sauce hollandaise, tilbehør og grønne asparges
185,- DKK

Helstegt højrebsfilet med bagte tomater, tilbehør, stegt kartoffel og sauce bearnaise
185,- DKK

Kalvesteg stegt som vildt med walldorfsalat, tilbehør og 2 slags kartoffel
155,- DKK

Oksesteg med glaserede løg og grønne bønner
145,- DKK

Wienerschnitzel med pommes sautè og skysauce
160,- DKK

Dansk bøf med bløde løg og spejlæg
95,- DKK

Desserter

Fromage eller mousse efter eget ønske
55,- DKK

Hjemmelavet is med frugt
45,- DKK

Islagkage med 3 slags is
58,- DKK

Hvidvinspocheret pære med sabayonnesauce
45,- DKK

Chokoladetærte med vaniljecreme
55,- DKK

Natmad

Hjemmebagte grovboller og rugbrød med pålæg
55,- DKK

Suppe efter eget ønske
45,- DKK

Frikadeller med kartoffelsalat
49,- DKK

Snitter
55,- DKK

Chili con carne med brød
75,- DKK

Minimum 8 kuverter 

Julemenu 2018

Gammeldags marinerede sild med grov karrysalat
Kalvesylte med sennep og surt
Pandestegt rødspættefilet med grov remoulade og citron
Store rejer vendt med dild og citron
Lunrøget laksefilet med pikantdressing
...................

Ribbensteg med rødkål
Andesteg med sauce og ristede kartofler
...................

Tre slags oste med kiks og syltede nødder
Ris a la mande med kirsebærsauce
Mandelgave (lille pose chokolader)
Friskbagte hele brød og økologisk smør

Pris pr. kuvert 198 kr. 
Bestillinger fra 8 kuverter og opefter 

 

Den Italienske

Store rejer vendt i hvidløgssmør med persille og rucola
Vitello tonato af kalvemørbrad
Røget laksecarpaccio med fennikelcreme og dild
Tykkam a la osso buco med gremolata
Helstegt svinemørbrad gratineret i svampecreme
Bagt knust kartoffel med krydderurter
Salat med soltørret tomat, grillede artiskokker, oliven og syltet peber
Tiramisu
Panna cotta med lakridsrod og hvid peber
Brød og økologisk smør

248,- DKK

Buffet nr. 1

Lunrøget laks med med groft peber og pikantdressing
Blåmuslinger gratineret i sennepsflødecreme med savoykål
Rustik salat med soltørrede tomater og grillede artiskokker
Helstegt svinemørbrad fyldt med bacon og svampe
Kalveculotte med ½ bagte kartofler og pebersky
Karamelkage med cirtusglasur og creme fraiche
Sarah Bernhard kager
Brød og økologisk smør

235,- DKK

Buffet nr. 2

Røget laks bagt med flødestuvet spinat
Oksecarpaccio marineret i citron og olivenolie med kapers og parmesanost
Torskefilet bagt med kryddersmør på urtebund
Pastasalat med oliven, ristede pinjekerner, syltede skovsvampe og bacon
Farseret kalkunbryst med hjemmelavet bearnaisesauce og ovnstegt petitkartoffel
Helstegt højrebsfilet med sauterede svampe og timiansky
Ostelagkage med frugt
Chokoladetærte med Sarah bernhardcreme og kokosflager
Brød og økologisk smør

245,- DKK

Buffet nr. 3

Fad med serranoskinke, chorizopølse, oliven, soltørret tomat pesto og cremet gedeost
Røget laksetartar med dild, kapers rørt med creme fraiche
Grov salat med spirer, rødløg og krydderurter. Hertil olie-eddikedressing med hvidløg
Oksemørbradsmedallion med champignon a la creme
Farseret grisemørbrad med pommes rissolles og pebersky
Vandbakkelser fyldt med jordbærcreme
Frugt marineret i likør vendt med knuste makroner
Brød og økologisk smør

235,- DKK


Buffet nr. 4

Røget svinemørbradmørbrad med cremet flødepeberrod
Rejer vendt i citron, dild og hvidløg på salat
Sursød kartoffelsalat med purløg og dijonsennep
Grøn salat med saltristede nødder og tørrede tranebær
Ovnbagt laksefilet med krydderurter og limesauce
Møre grillkøller serveret med sprød kartoffel
Medaljons af oksemørbrad gratineret med gorgonzola i egen sky
Friske frugter i tern vendt i chantillycreme
Mandeltærte med chokoladelåg
Brød og økologisk smør

248,- DKK

Minimum 8 kuverter
Sammensæt selv din buffet og få et tilbud

Brunch 

Røræg med bacon, ristede brunchpølser
Lun leverpostej med champignon og bacon
Dansk spegeskinke med peberkrydret melon
2 slags pålæg, 4 slags oste
Tomatsalat
Franskbrød, rundstykker og rugbrød
Økologisk smør
Croissanter og pandekager med sirup
Syltet frugtsalat

145,- DKK

Minimum 8 kuverter

De kolde

Tørsaltet røget laks med sprødt og stærkt på toppen
Dansk velhængt spegeskinke med syltet melon
Tun rørt med kapers, chili og creme fraiche
Rimmet torsk med sprøde flager af løg
Svampe bruschetta med rosmarin og knust bacon
Røget laksetatar med dild, rogn og kapers
Lynstegt tun med soja og forårsløg
Kalvecarpaccio ”asian style”
Røget lakseroulade med hytteost og peberrod
2 slags italiensk salami med bagt krydret ananas
Serranoskinke med olivenolie og revet parmesanost

Salater

Salat med ovnbagte rodfrugter og kerner
Spicy tomatsalat med fennikel og persille
Romainesalat vendt med syrnet fløde og syltede peber
Salat med edamebønner, bacon og saltnødder

Det lune

Frittata med tomat og løg
Store rejer vendt i smør med dild og citron
Braiseret andebryst i orangesky
Laksefilet bagt i porrecreme
Grisekæber i egen sky med porter
Medaljon af kalvemørbrad glaseret i peberglace

Tilbehør

Grillede peberfrugter og auberginer
Syltede valnødder
Saltristede mandler med paprika
Bagte rødbeder med bacon dressing
Langtidsbagte cherrytomater med oregano og knust peber
Oliven, grillede artiskokker og soltørret tomat

Dip

Gedeostedip med citronskal og mynte
Fetadip med mandler og bagt peber
Humus med chili, hvidløg og persille
Persillegulerodspesto
Tomatssalsa med koriander
Pesto af soltørret tomat og solsikkekerner

Efterretter

Panna cotta med lakrids og hvid peber
Trifli med Ladyfingers kaffe og creme
Æbletærte med marcipan og kanelcreme
Chokoladetærte med bærkompot
Solbærificeret kvarktærte

Ost

Ostesortiment med 4 gode oste og druer.

Bestilling til mindst 10 personer 

4 kolde + 1 salat + 2 lune + 2 tilbehør + 2 dip +  1 dessert: 198 kr.
5 kolde + 2 salater + 3 lune + 3 tilbehør + 3 dip + 2 dessert: 248 kr.
6 kolde + 3 salater + 3 lune + 4 tilbehør + 4 dip + 3 dessert: 298 kr.
Ostesortiment med 4 oste og druer +55 kr.

Chorizopølse og serranoskinke med oliven og syltede svampe
25,- DKK

Små blandede sandwich
25,- DKK

Fyldte pandekager med pikantost
18,- DKK

Rosastegt skive af krondyrfilet (kold) med svampemousse
15,- DKK

Lakseroulade med røget laks og dildcreme
15,- DKK

Små stykker lunrøget laks med syltede urter
15,- DKK

Tomat med cremet gedeost
15,- DKK

Kold stegt kammusling med rejemousse
18,- DKK

3 slags ostestave med druer
25,- DKK

Sarah Bernhard kager
15,- DKK

2 slags kanapeer (2 stk)
48,- DKK

Små kyllingespyd med BBQ 
25,- DKK

Små krydrede frikadeller med brød
25,- DKK

Fad med skåret frugt
18,- DKK

Kombineres efter ønske - Priser er pr. person pr. ret

Platte med 4 kolde ting + en lun
145,- DKK

Stjerneskud a´part med rejer, røget laks og rød dressing
125,- DKK

Pariserbøf med rå æggeblomme
125,- DKK

Højtbelagt uspec. smørrebrød
42,- DKK

Snitte med pålæg
25,- DKK

Skipperlabskovs med rødbeder og rugbrød
110,- DKK

Klar suppe med boller/andre supper (som hovedret)
60,- DKK

Stor sandwich bolle med pålæg og salat
50,- DKK