Den Italienske

  • Store rejer vendt i hvidløgssmør med persille og rucola
  • Vitello tonato af kalvemørbrad
  • Røget laksecarpaccio med fennikelcreme og dild
  • Tykkam a la osso buco med gremolata
  • Helstegt svinemørbrad gratineret i svampecreme
  • Bagt knust kartoffel med krydderurter
  • Salat med soltørret tomat, grillede artiskokker, oliven og syltet peber
  • Tiramisu
  • Panna cotta med lakridsrod og hvid peber
  • Brød og økologisk smør

kr. 248,-


Buffet nr. 1

  • Lunrøget laks med med groft peber og pikantdressing
  • Blåmuslinger gratineret i sennepsflødecreme med savoykål 
  • Rustik salat med soltørrede tomater og grillede artiskokker 
  • Helstegt svinemørbrad fyldt med bacon og svampe 
  • Kalveculotte med ½ bagte kartofler og pebersky 
  • Karamelkage med cirtusglasur og creme fraiche 
  • Sarah Bernhard kager 
  • Brød og økologisk smør

kr. 235,-


Buffet nr. 2 

  • Røget laks bagt med flødestuvet spinat 
  • Oksecarpaccio marineret i citron og olivenolie med kapers og parmesanost
  • Torskefilet bagt med kryddersmør på urtebund 
  • Pastasalat med oliven, ristede pinjekerner, syltede skovsvampe og bacon
  • Farseret kalkunbryst med hjemmelavet bearnaisesauce og ovnstegt petitkartoffel 
  • Helstegt højrebsfilet med sauterede svampe og timiansky 
  • Ostelagkage med frugt
  • Chokoladetærte med Sarah bernhardcreme og kokosflager 
  • Brød og økologisk smør

kr. 245,-


Buffet nr. 3

  • Fad med serranoskinke, chorizopølse, oliven, soltørret tomat pesto og cremet gedeost
  • Røget laksetartar med dild, kapers rørt med creme fraiche
  • Grov salat med spirer, rødløg og krydderurter. Hertil olie-eddikedressing med hvidløg
  • Oksemørbradsmedallion med champignon a la creme
  • Farseret grisemørbrad med pommes rissolles og pebersky
  • Vandbakkelser fyldt med jordbærcreme 
  • Frugt marineret i likør vendt med knuste makroner
  • Brød og økologisk smør

kr. 235,-


Buffet nr. 4

  • Røget svinemørbradmørbrad med cremet flødepeberrod 
  • Rejer vendt i citron, dild og hvidløg på salat 
  • Sursød kartoffelsalat med purløg og dijonsennep 
  • Grøn salat med saltristede nødder og tørrede tranebær 
  • Ovnbagt laksefilet med krydderurter og limesauce 
  • Møre grillkøller serveret med sprød kartoffel 
  • Medaljons af oksemørbrad gratineret med gorgonzola i egen sky
  • Friske frugter i tern vendt i chantillycreme 
  • Mandeltærte med chokoladelåg 
  • Brød og økologisk smør

kr. 248,- 


Studenterbuffet

  • Lynstegt tun med syltede rødløg og ingefær 
  • Dansk velhængt spegeskinke med meloncarpaccio 
  • Krydrede kamben med coleslaw 
  • Farseret kalkunbryst med bearnaisesauce nye ovnbagte kartofler 
  • Tomatsalat med grønne asparges 
  • Jordbærtærte med chokoladebund 
  • Panna cotta med ribs. 
  • Brød og økosmør 

kr. 198,-


Minimum 8 kuverter.

Sammensæt selv din buffet og få et tilbud!