Den Italienske

  • Store rejer vendt i hvidløgssmør med persille og rucola
  • Vitello tonato af kalvemørbrad
  • Røget laksecarpaccio med fennikelcreme og dild
  • Tykkam a la osso buco med gremolata
  • Helstegt svinemørbrad gratineret i svampecreme
  • Bagt knust kartoffel med krydderurter
  • Salat med soltørret tomat, grillede artiskokker, oliven og syltet peber
  • Tiramisu
  • Panna cotta med lakridsrod og hvid peber
  • Brød og økologisk smør

kr. 268,-


Buffet nr. 1

 

  • Laksetatar med rødløg, kapers og cremet rygeost

  • Røget kølle af krondyr på salat med syltet græskar.
  • Helstegt kylling med kartoffelbåde og timiansky
  • Medaljon af oksemørbrad med bagt gulerod og esdragonsauce
  • Mormorsalat
  • Rabarbertrifli med knas
  • Bagt æblekage med kanelcremefraiche

kr. 265,-



Buffet nr. 2 

  • Røget laks bagt med flødestuvet spinat 
  • Oksecarpaccio marineret i citron og olivenolie med kapers og parmesanost
  • Torskefilet bagt med kryddersmør på urtebund 
  • Pastasalat med oliven, ristede pinjekerner, syltede skovsvampe og bacon
  • Farseret kalkunbryst med hjemmelavet bearnaisesauce og ovnstegt petitkartoffel 
  • Helstegt højrebsfilet med sauterede svampe og timiansky 
  • Ostelagkage med frugt
  • Chokoladetærte med Sarah bernhardcreme og kokosflager 
  • Brød og økologisk smør

kr. 265,-


Buffet nr. 3

 

  • Bagt lyssej med pesto og jordskokkepuré (lun)

  • 2 slags italienske pølser med aioli, oliven, parmesanost og syltede pebre
  • Braiseret kalvespidsbryst med bagte rodfrugter og peberordssovs.
  • Okseculotte med Pommes Anna og sæsonens grønt og rødvinssovs
  • Spidskålssalat med æbler
  • Brownie med hasselnødder og cremefraiche
  • Ostefad med tilbehør (4 slags)

kr. 268,-


Buffet nr. 4

  • Røget svinemørbradmørbrad med cremet flødepeberrod 
  • Rejer vendt i citron, dild og hvidløg på salat 
  • Sursød kartoffelsalat med purløg og dijonsennep 
  • Grøn salat med saltristede nødder og tørrede tranebær 
  • Ovnbagt laksefilet med krydderurter og limesauce 
  • Møre grillkøller serveret med sprød kartoffel 
  • Medaljons af oksemørbrad gratineret med gorgonzola i egen sky
  • Friske frugter i tern vendt i chantillycreme 
  • Mandeltærte med chokoladelåg 
  • Brød og økologisk smør

kr. 268,- 

Konfirmationsmenu

 

  • Sprøde tarteletter med høns i asparges

  • Bagt laks med dilddressing og sorte linser på salat
  • Seranoskinke med syltede rødløg, pesto, rucola og revet parmesanost
  • Helstegt kalveculotte med rosmarin og hvidløg, rødvinssovs, små stegte kartofler
  • Kylling supreme bagt med timian og citronsovs
  • Brocolisalat med appelsin og rosiner
  • Klassisk pastasalat med purløgsdressing
  • Vaniljecreme med friske jordbær og krystalliseret hvid chokolade
  • Gateau marcel kage med hindbærsorbet

kr. 275,- 


Minimum 8 kuverter.

Sammensæt selv din buffet og få et tilbud!