Den Italienske
- Store rejer vendt i hvidløgssmør med persille og rucola
- Vitello tonato af kalvemørbrad
- Røget laksecarpaccio med fennikelcreme og dild
- Tykkam a la osso buco med gremolata
- Helstegt svinemørbrad gratineret i svampecreme
- Bagt knust kartoffel med krydderurter
- Salat med soltørret tomat, grillede artiskokker, oliven og syltet peber
- Tiramisu
- Panna cotta med lakridsrod og hvid peber
- Brød og økologisk smør
kr. 268,-
Buffet nr. 1
Laksetatar med rødløg, kapers og cremet rygeost
- Røget kølle af krondyr på salat med syltet græskar.
- Helstegt kylling med kartoffelbåde og timiansky
- Medaljon af oksemørbrad med bagt gulerod og esdragonsauce
- Mormorsalat
- Rabarbertrifli med knas
- Bagt æblekage med kanelcremefraiche
kr. 265,-
Buffet nr. 2
- Røget laks bagt med flødestuvet spinat
- Oksecarpaccio marineret i citron og olivenolie med kapers og parmesanost
- Torskefilet bagt med kryddersmør på urtebund
- Pastasalat med oliven, ristede pinjekerner, syltede skovsvampe og bacon
- Farseret kalkunbryst med hjemmelavet bearnaisesauce og ovnstegt petitkartoffel
- Helstegt højrebsfilet med sauterede svampe og timiansky
- Ostelagkage med frugt
- Chokoladetærte med Sarah bernhardcreme og kokosflager
- Brød og økologisk smør
kr. 265,-
Buffet nr. 3
Bagt lyssej med pesto og jordskokkepuré (lun)
- 2 slags italienske pølser med aioli, oliven, parmesanost og syltede pebre
- Braiseret kalvespidsbryst med bagte rodfrugter og peberordssovs.
- Okseculotte med Pommes Anna og sæsonens grønt og rødvinssovs
- Spidskålssalat med æbler
- Brownie med hasselnødder og cremefraiche
- Ostefad med tilbehør (4 slags)
kr. 268,-
Buffet nr. 4
- Røget svinemørbradmørbrad med cremet flødepeberrod
- Rejer vendt i citron, dild og hvidløg på salat
- Sursød kartoffelsalat med purløg og dijonsennep
- Grøn salat med saltristede nødder og tørrede tranebær
- Ovnbagt laksefilet med krydderurter og limesauce
- Møre grillkøller serveret med sprød kartoffel
- Medaljons af oksemørbrad gratineret med gorgonzola i egen sky
- Friske frugter i tern vendt i chantillycreme
- Mandeltærte med chokoladelåg
- Brød og økologisk smør
kr. 268,-
Konfirmationsmenu
Sprøde tarteletter med høns i asparges
- Bagt laks med dilddressing og sorte linser på salat
- Seranoskinke med syltede rødløg, pesto, rucola og revet parmesanost
- Helstegt kalveculotte med rosmarin og hvidløg, rødvinssovs, små stegte kartofler
- Kylling supreme bagt med timian og citronsovs
- Brocolisalat med appelsin og rosiner
- Klassisk pastasalat med purløgsdressing
- Vaniljecreme med friske jordbær og krystalliseret hvid chokolade
- Gateau marcel kage med hindbærsorbet
kr. 275,-
Minimum 8 kuverter.
Sammensæt selv din buffet og få et tilbud!