Bestilling til mindst 10 personer
10 forskellige (max 2 lune) kr. 198,-
12 forskellige (max 3 lune) kr. 248,-
15 forskellige (max 4 lune) kr. 298,-
De kolde
- Tørsaltet røget laks med sprødt og stærkt på toppen
- Dansk velhængt spegeskinke med syltet melon
- Tun rørt med kapers, chili og creme fraiche
- Rimmet torsk med sprøde flager af løg
- Svampe bruschetta med rosmarin og knust bacon
- Røget laksetatar med dild, rogn og kapers
- Lynstegt tun med soja og forårsløg
- Kalvecarpaccio ”asian style”
- Røget lakseroulade med hytteost og peberrod
- 2 slags italiensk salami med bagt krydret ananas
- Serranoskinke med olivenolie og revet parmesanost
Salater
- Salat med ovnbagte rodfrugter og kerner
- Spicy tomatsalat med fennikel og persille
- Romainesalat vendt med syrnet fløde og syltede peber
- Salat med edamebønner, bacon og saltnødder
Det lune
- Kylling bagt med garam masala og knuste peanuts
- Store rejer vendt i smør med dild og citron
- Braiseret andebryst i orangesky
- Laksefilet bagt i porrecreme
- Grisekæber i egen sky med porter
- Medaljon af kalvemørbrad glaseret i peberglace
Tilbehør
- Grillede peberfrugter og auberginer
- Syltede valnødder
- Saltristede mandler med paprika
- Bagte rødbeder med bacon dressing
- Langtidsbagte cherrytomater med oregano og knust peber
- Oliven, grillede artiskokker og soltørret tomat
Dip
- Gedeostedip med citronskal og mynte
- Fetadip med mandler og bagt peber
- Humus med chili, hvidløg og persille
- Persillegulerodspesto
- Tomatssalsa med koriander
- Pesto af soltørret tomat og solsikkekerner
Efterretter
- Panna cotta med lakrids og hvid peber
- Trifli med Ladyfingers kaffe og creme
- Æbletærte med marcipan og kanelcreme
- Chokoladetærte med bærkompot
- Solbærificeret kvarktærte
Ost
- 3 gode oste med tapenade og sprødt