Play City – Legeland og Trampolincenter

Afstand: 21.66 Km

 | +45 7527 9040 |  info@hvidbjerg.dk | 
Besøg legelandet eller trampolincenteret hos Hvidbjerg Strand Feriepark, her er der gode muligheder for at få brugt en masse energi og have en masse sjove timer sammen.

Legeland
Howdy Cowboy! Stig af hesten og slip grinene løs i vores western-legeland. Har du nogensinde spillet fodbold i en vaskeægte saloon? Eller kravlet til tops mellem tremmerne i et jailhouse? Har du rutsjet ned gennem et posthus?

I det 800 kvadratmeter kæmpestore western-legeland er alt muligt! Du får endda lov til at hoppe trampolin hos smeden og snige dig op på toppen af vandtårnet. Når maven knurrer, så få ny energi i vores saloon – der serveres snacks, som pølser, nuggets og pommes frites.

Trampolincenter
I vores trampolincenter har vi trampoliner over det hele, også på væggene! Kom og prøv vores 2 store wall-tramps og udfordr din hoppeteknik og balanceevne. Eller hvad med en tur henad den nye trampolintrack, som ender med en blød landing i vores skumpude?

Du kan også bruge tiden på vores airtrack, hvor du kan øve dine flik-flak og saltomortaler eller snuppe en tur på de 2 store trampoliner, hvor du lander blødt i en kæmpe pude!

Hvis I er gæster hos Hvidbjerg Strand Feriepark (www.hvidbjerg.dk) er der gratis entré til Play City med
Legeland og Trampolincenter hele dagen.



Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Fotograf: Hvidbjerg Strand Feriepark
Fotograf: Hvidbjerg Strand Feriepark