KreAtiv Blåvand

Afstand: 21.82 Km

 | +45 9396 0680 |  kreativblavand@gmail.com | 
Den kendte dukketeaterdirektør fra Dortmund Maik Graf Von Leonstein tilbyder workshops i sit lille værksted i Blåvand. Ravslibning for børn, vokslamper, rav engle og muldyrsbunkere. Derudover optræder han i højsæsonen hver dag med sit dukketeater i Vejers. 

Den tyske kunstner har forelsket sig i Vesterhavets drivtømmer og rav, som han selv finder, bearbejder og omdanner til smukke figurer og værdifulde ferieminder. Om sommeren har han travlt som dukketeaterfører i sit Dortmunder Puppenteater, som er blevet et tilløbsstykke og en fast bestanddel af et ferieophold for mange familier i Vejers og omegn.

Maik Graf Von Leonstein blev betaget af Vesterhavets drivtømmer og rav, som han selv finder, bearbejder og skaber til smukke figurer og ferieminder. I højsæsonerne fungerer han også som en dukkefører i sit eget dukketeater, som er blevet en populær attraktion, og tradition for mange familier i Blåvand og omegn. Forestillingerne er på tysk og varer normalt mellem 20 og 25 minutter. Det er vigtigt for Maik Graf Von Leonstein, at børnene ikke blot kan opleve, men bliver en aktiv del af hans shows.

I sin forunderlige og udtryksfulde butik KreAtiv i Blåvand inviterer han på ravslibning for børn og opfører gerne en lille dukkeforestilling i bagbutikken. Mest på sit tyske modersmål, men med en målsætning om også at fornøje danske børn – på dansk.
Hos KreAtiv kan man købe unikke souvenirs skabt af Vestkystens altid foranderlige strandopskyl eller hente inspiration til at udfordre sin egen indre kreativitet.Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Fotograf: KreAtiv Blåvand
Fotograf: VisitVesterhavet
Fotograf: VisitVesterhavet
Fotograf: VisitVesterhavet
Fotograf: VisitVesterhavet