KreAtiv Blåvand

Afstand: 21.82 Km

 | +45 9396 0680 |  kreativblavand@gmail.com | 
Den kendte dukketeaterdirektør fra Dortmund Maik Graf Von Leonstein tilbyder workshops i sit lille værksted i Blåvand. Ravslibning for børn, vokslamper, rav engle og muldyrsbunkere. Derudover optræder han i højsæsonen hver dag med sit dukketeater i Vejers.  Den tyske kunstner har forelsket sig i Vesterhavets drivtømmer og rav, som han selv finder, bearbejder og omdanner til smukke figurer og værdifulde ferieminder. Om sommeren har han travlt som dukketeaterfører i sit Dortmunder Puppenteater, som er blevet et tilløbsstykke og en fast bestanddel af et ferieophold for mange familier i Vejers og omegn.

I sin forunderlige og udtryksfulde butik KreAtiv i Blåvand inviterer han på ravslibning for børn og opfører gerne en lille dukkeforestilling i bagbutikken. Mest på sit tyske modersmål, men med en målsætning om også at fornøje danske børn – på dansk.
Hos KreAtiv kan man købe unikke souvenirs skabt af Vestkystens altid foranderlige strandopskyl eller hente inspiration til at udfordre sin egen indre kreativitet.

Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Fotograf: KreAtiv Blåvand
Fotograf: VisitVesterhavet
Fotograf: VisitVesterhavet
Fotograf: VisitVesterhavet
Fotograf: VisitVesterhavet