Boutique Sanne

Afstand: 17.16 Km

 | +45 7522 4650 |  info@boutiquesanne.dk | 
Boutique Sanne er en specialbutik indenfor damemode i Varde centrum. Hvis du leder efter et modemæssigt udtryk, der skiller dig lidt ud fra mængden, så har Boutique Sanne helt sikkert noget for dig.

Boutique Sanne tilbyder f.eks. et stort udvalg af kjoler til enhver lejlighed. I butikken vil du møde opbakning og støtte til at finde lige præcis den tøjstil, og det udtryk DU ønsker. Boutique Sanne hjælper glædeligt med at vejlede og hjælpe dig med nytænkning af din stil, sådan at du føler dig godt tilpas og velklædt til enhver lejlighed.

Boutique Sanne fører kun brands med af høj kvalitet og med en perfekt pasform – cirka 2/3 af butikkens sortiment er fremstillet i naturmaterialer som bomuld, hør og silke.

I butikken finder du en stribe af lækre brands som: E - Trine Kryger Simonsen - My Soul - Masai - NÜ - Mansted - Soulmate - Isay – Lau Rie og mange flere - brands du ikke ser alle vegne!

Vi er til for kunder som dig – så velkommen i Boutique Sanne – vi glæder os til at tage imod dig.Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Ejeren af Boutique Sanne foran hendes butik Fotograf: Boutique Sanne
To kvinder kigger på tøj i Boutique Sanne Fotograf: Boutique Sanne